h

26 Modules

26 Video Lectures

546 Minutes

Modul 1: Proses Pembesaran Bisnes

Modul 2: Bengang!

Modul 3: Jangan sampai bisnes meninggal!

Modul 4: Relook cara berfikir

Modul 5: Pentingnya hala tuju bisnes!

Modul 6: Hala tuju kabur, bisnes hancur!

Modul 7: ‘Makcik Bawang’ jadi isu?

Modul 8: Keluarkan ‘gajah’ dalam diri!

Modul 9: Pentingnya bisnes model

Modul 10: Tak pandai ambik kesempatan!

Modul 11: Bisnes perlu vision dan value

Modul 12: Yakin dengan diri!

Modul 13: Stretch otak anda!

Modul 14: Mulakan apa yang di tangan anda!

Modul 15: Marketing main concept!

Modul 16: Bisnes wujud sebab masalah

Modul 17: Kehendak jadi keperluan

Modul 18: Apa big WHY anda?

Modul 19: Jangan percaya apa orang cakap!

Modul 20: Nak capai impian perlu pengorbanan!

Modul 21: Fahami point penting bisnes anda

Modul 22: Kategori perniagaan

Modul 23: Pengalaman berbisnes DAO

Modul 24: Faham Magic Numbers!

Modul 25: Inspirasi strategi marketing

Modul 26: Bonus session untuk anda

Adakah anda pernah tanya diri anda soalan-soalan ini?

A
Macam mana nak mula berniaga?
A
Saya dah berniaga tapi macam mana nak ramaikan pelanggan?
A
Masalah perniagaan saya susah nak berkembang, banyak persaingan macam mana nak jadikan pelanggan pilih kita?
A
Saya ni masih bekerja dan sedang menjalankan 4 bisnes kecil-kecilan tapi semuanya pun tak buat sales, patut saya berhenti kerja atau buat macam mana?
A

Saya tak tahu apa nak buat untuk ramaikan pelanggan dan pastikan pelanggan setia dengan saya?

A

Saya tengok ramai usahawan ada dropship dan agen. Apa yang perlu saya buat untuk ada ramai agen dan dropship?

A

Apa step pertama saya perlu buat untuk pasarkan perniagaan saya?

Tapi, Macam Mana Nak Bermula?

N

Anda tak pernah berniaga, atau anda pernah gagal berkali-kali kerana berniaga tanpa ilmu.

N

Anda rasa cuak nak berniaga, kerana kegagalan masa lalu dan anda tak pasti adakah anda akan berjaya kali ini.

Program yang bernilai RM399 ini kini anda boleh dapati pada harga tawaran RM97 sahaja!

Kami ambil peluang ini untuk bantu anda dapatkan ilmu Mudahnya Berniaga supaya anda boleh mulakan langkah dalam memulakan perniagaan yang memberikan pulangan dengan segera.

WHAT IF anda ada peluang untuk belajar tentang ilmu perniagaan secara online yang anda boleh lakukannya pada bila-bila masa dan di mana sahaja?”

 

WHAT IF anda boleh belajar secara berterusan selama 30 hari, anda boleh ulang-ulang tengok, dan boleh bantu anda buat tindakan?”

 

 

 

WHAT IF ini adalah peluang untuk anda buat keputusan, buat tindakan yang betul untukperbaiki masa hadapan anda?”